MERCAT DE FITXATGES
Esports Barça 19/06/2011

Alexis Sánchez volarà a Barcelona per pressionar l'Udinese i fitxar pel Barça

La premsa xilena afirma que Alexis Sánchez serà jugador del Barça de cara a les properes quatre temporades, però les negociacions segueixen.

Redacció
2 min
La portada del diari xilè "El Mercurio", on donen per fet que Alexis Sánchez fitxarà pel Barça

BarcelonaEl principal diari xilè, El Mercurio, avui ja publica en portada que Alexis volarà aquesta setmana a Barcelona per signar amb el Barça i esdevenir el jugador més car de la història. L'encara jugador de l'Udinese hauria comentat als seus companys de la selecció, amb la qual prepara la propera Copa Amèrica, que fitxarà pel Barça en breu, i aquesta informació ha arribat a la premsa del seu país. En declaracions a aquest diari, Alexis ha comentat que "sempre he dit que m'agradaria ser dels millors jugadors del món, i per ser-ho hauria de jugar al millor club del món".

Fonts properes a la selecció xilena de fet, van confirmar que el seleccionador, Claudio Borghi, ha donat permís al jugador per volar a Barcelona. El dubte però, és si Sánchez vola perquè l'operació gairebé està tancada, com informen alguns mitjans xilens, o per pressionar al seu club, l'Udinese, perquè faciliti el traspàs al Barça. El propietari de l'Udinese, Giampaolo Pozzo, prefereix una oferta del City més sucosa, però Alexis només pensa en el Barça i per això vol pressionar.

Les postures del Barça i l'Udinese s'anaven acostant darrerament però encara no hi havia cap acord final com diuen alguns diaris xilens. El Barça ofereix 28 milions i l'Udinese demana 35 milions que poden baixar en funció de si el club italià accepta incloure jugadors en l'operació, com Jonathan Soriano. Una alta opció es incloure en el contracte milions que el club italià cobraria en funció de diferents claùsules, relacionades amb minuts jugats i títols aconseguits. Segons el diari La Tercera, Alexis signaria per quatre temporades i cobraria uns 4,4 milions de dòlars cada any (uns 3 milions d'euros). Aquest diari també xifrava l'operació en 38 milions d'euros. Xifra que el Barça no vol pagar. Però que el City si pot pagar. Per això volaria el jugador, per recordar al seu club quina és la seva prioritat.

Fernando Felicevich, agent del jugador, ha afegit interès a la situació amb un comentari críptic al seu Twitter que segons la premsa xilena indica que el negoci va pel bon camí: "'Fins aquí anem bé, va dir el porc amb una poma a la boca", ha escrit.

stats