BARÇA
Esports Barça 18/04/2011

Els barcelonistes no podran veure la final a la zona d'animació de València

Segons ha informat el club, serà per motius de seguretat. S'espera que viatgin a València 13.406 socis del Barcelona i 3.351 penyistes, tots ells amb entrada

Efe
1 min
Aquest serà l'espai que allotjarà l'afició del Barça.

BarcelonaEls aficionats barcelonistes que tenien previst viatjar a València sense entrada per veure la final a l'espai d'animació que s'ubicarà a la zona universitària no podran veure el partit en aquest espai per motius de seguretat, segons ha informat el Barça.

A més, aquest espai d'animació haurà de quedar desallotjat dues hores abans del partit, és a dir, a les 19:30 hores. És el mateix espai que va recollir els seguidors del Barça a la final de Copa de fa dos anys, situat a l'Avinguda dels Tarongers, al costat de la Universitat Politècnica de València.

La zona d'acollida i de diversió blaugrana està al nord de la ciutat, per on s'espera que arribi la majoria d'aficionats culers, mentre que els aficionats del Madrid estaran a l'oest de Mestalla, on precisament estarà ubicat l'hotel de l'equip del Barça, on tradicionalment s'ha instal·lat els últims anys.

S'espera que viatgin a València 13.406 socis del Barcelona i 3.351 penyistes, tots ells amb entrada. Aquests 16.000 seguidors podran passar una estona amena a la zona d'animació, on s'elevaran carpes per distribuir menjar i beguda, i on es podrà escoltar música (Amants de Lulu, Cesk Freixas, El Belda i el conjunt Badabadoc, Pira'ts Sound Sistema, El Nota i Dr. Calypso), a més de seguir l'emissió en directe de la televisió del club (Barça TV).

stats