BARÇA
Esports Barça 16/12/2010

Valdés: “No tinc temps d'avorrir-me durant el partit. Gaudeixo veient com juga l'equip”

El porter, content per la ratxa de minuts sense encaixar, diu que no s'imagina "el Barça sense el míster" i creu que el derbi és "un dels partits més complicats"

Nuria García
2 min
Víctor Valdés, durant un entrenament.

BarcelonaVíctor Valdés ha explicat que el partit de dissabte contra l'Espanyol és "un dels més complicats" que el conjunt blaugrana té durant la temporada. El porter blaugrana és conscient que l'enfrontament contra els blanc-i-blaus a Cornellà-El Prat serà "intens". "Al davant tindrem un equip que ens posarà les coses complicades com sempre", ha dit Valdés.

El porter ha assegurat que tenen "les mateixes ganes i la mateixa intensitat de sempre" i ha destacat que els blanc-i-blaus han millorat molt: "És un equip que pressiona molt bé, d'una manera molt coordinada. A nivell tècnic ha millorat molt, juga un bon futbol". El porter espera un bon ambient: "M'espero un ambient tens, l'any passat a Cornellà ja va ser així, però serà un partit maco de jugar, a qualsevol professional li agrada estar en aquest tipus de partits".

Valdés, que acumula 604 minuts sense rebre cap gol i que en alguns partits gairebé ni hi intervé, ha dit que no s'avorreix. "Els rivals no arriben amb claredat, i més últimament. Però el míster fa que tant Pinto com jo participem molt en el joc de l'equip. A vegades hi ha espais de temps en un partit en què no arriben pilotes, però jo no tinc temps d'avorrir-me. Gaudeixo veient com juga l'equip", ha destacat un Valdés que vol que aquest bon moment es tradueixi en títols.

Per al blaugrana, la clau de la ratxa de l'equip culer és la possessió. "A principis de temporada ja vaig dir que l'equip havia millorat molt, sobretot perquè quan pressionem recuperem la pilota molt ràpidament quan la perdem. La possessió és una de les claus perquè no et generin ocasions, tot i que contra l'Espanyol serà complicat tenir la pilota", ha reconegut Valdés.

Sobre el sorteig dels vuitens de final de la Lliga de Campions, el porter blaugrana ha dit que li agradaria tornar a Roma, però que no li té por a cap dels possibles rivals: "Qualsevol rival que ens pot tocar és molt difícil. Seran uns vuitens molt durs comparats amb altres temporades".

Valdés també ha parlat de la continuïtat del tècnic, Pep Guardiola, i ha estat clar: "No m'imagino el Barça sense el míster. M'agradaria aconseguir títols amb el Barça perquè estimo el club i la samarreta, i una de les claus és que el míster continuï molts anys més".

stats