MERCAT DE FITXATGES
Esports Barça 19/06/2011

El representant de Rossi afirma que veu "molt difícil que Rossi fitxi pel Barça"

Andrea Pastorello, representant de Giuseppe Rossi, creu que Cesc i Alexis són més important per al Barça que el seu jugador.

Redacció
1 min
Giuseppe Rossi (Vila-real) intenta superar el jugador del Saragossa Lanzaro.

BarcelonaEn declaracions al programa COMEsports de COMRàdio, el representant de Giussepe Rossi Andrea Pastorello, ha donat gairebé per descartada l'opció de que Rossi fitxi pel Barça. Pastorello ha afirmat que "veig molt difícil que Rossi fitxi pel Barça. Si hi ha 45 milions per fitxar i Alexis va al Barça per 30, no hi ha diners per pagar el traspàs de Rossi".

Lluny d'entrar en polèmiques, Pastorello ha advertit que "millor així perquè si fitxen Alexis és perquè no volien al cent per cent a Rossi, en aquest cas, millor no fitxar i estar en un equip que no et vol al cent per cent. Podem esperar un any més. El proper any podem tenir més ofertes o seguir en el Vila-real, on Rossi està molt a gust. Si el Barça vol a Rossi hauria de demostrar però si no, no passa res, són lliures de fitxar a qui vulguin , cap problema, és futbol i el futbol no s'acaba al Barça ". Pastorello ha reconegut que han passat 10 dies des de l'última reunió amb representants del Barcelona..

stats