PRIMERA DIVISIÓ
Esports Barça 19/02/2011

Villa ja s'entrena amb el grup i jugarà segur davant l'Athletic

Penúltim entrenament del Barça abans de rebre l'Athletic. L'equip treballà de nou diumenge pel matí al Camp Nou.

Redacció
1 min
Villa celebra el segon gol el Barça

BarcelonaJosep Guardiola ha pogut comptar amb tots els seus jugadors disponibles, fins a un total de 18, en el penúltim entrenament abans de rebre l’Athletic Club al Camp Nou. Entre ells, David Villa, qui divendres va fer un tractament de recuperació d'una contusió al turmell esquerre que va patir a Londres. L'asturià s’ha exercitat amb el grup i amb normalitat, i serà llest per rebre els bascos.

Sobre la gespa del camp número dos de la Ciutat Esportiva Joan Gamper, a més dels 18 jugadors disponibles de la primera plantilla, també s’han entrenat amb el primer equip dos jugadors del filial: el porter Oier i el migcampista Sergi Roberto. Aquest últim, que dimarts va rebre l’alta mèdica després de superar una lesió muscular i que divendres ja es va entrenar amb el primer equip, podria ser el dinovè jugador per a Guardiola de cara al partit contra l’Athletic Club.

Puyol i Jeffren, recuperant-se damunt la gespa

Els lesionats Puyol i Jeffren segueixen amb el seu treball de recuperació, i aquest dissabte han salt a la gespa del camp número u de la Ciutat Esportiva i han fet carrera contínua amb un recuperador. El Barça confia en poder recuperar a Puyol de cara al partit de tornada dels vuitens de final de la Lliga de Campions.

stats