Barça
Esports Barça 03/05/2011

Les entrades per la final de Wembley es podran demanar a la web del Barça a partir de divendres

El procés s'obrirà el divendres 6 a les 10 del matí, i es tancarà el dilluns 9 a les 7 de la tarda. Si hi ha més demanda que oferta es faria un sorteig el dia 10

Martí Molina
1 min
La web del club informant del procés per demanar entrades per Wembley

BarcelonaEls socis que vulguin anar a Wembley podran demanar les entrades per la final a partir d'aquest divendres 6 de maig, segons ha informat el Barça. Serà un procés exclusiu per a socis i que es realitzarà íntegrament a través de la web del club.

El Barça disposarà d'unes 24.000 entrades, i d'aquestes un 85% seran pels socis i penyistes, i un 15% pels compromisos del club. Aquestes tindran un cost que oscil·larà entre les 80 i 300 Lliures (de 88 a 330€, aproximadament).

El procés s'obrirà el divendres 6 a les 10 del matí, i es tancarà el dilluns 9 a les 7 de la tarda. En el cas que hi hagi més demanda que oferta es faria un sorteig el dia 10. Un cop conegut el número de tall, el club es posarà en contacte amb els afortunats des del mateix dia 10.

Els socis hauran d'omplir un formulari on també hi hauran d'incloure les dades d'una targeta bancària; i si se'ls assigna una entrada se'ls farà un càrrec automàtic de 90 euros com a paga i senyal. Només es podrà demanar una entrada per soci, encara que tenen l'opció d'agrupar fins a quatre sol·licituds en un formulari, en el cas que vulguin anar junts.

stats