Barça
Esports Barça 08/02/2011

El Barça anuncia la renovació de Pep Guardiola fins al 2012

El Barça ha comunicat que ha arribat a un acord amb Josep Guardiola per renovar la seva relació contractual amb el club per una temporada més

Redacció
1 min
Pep Guardiola celebra un gol del Barça contra l'Atlètic de Madrid

BarcelonaEl FC Barcelona comunica que ha arribat a un acord amb Josep Guardiola per renovar la seva relació contractual amb el club per una temporada més, fins el 30 de juny del 2012.

En els pròxims dies es procedirà a la signatura formal del nou contracte.

p { margin-bottom: 0.21cm; } Als pocs minuts que el club comuniqués la notícia, el president Sandro Rosell ha escrit al seu Twitter: “En Pep ja ha renovat, seguim treballant”.

Pep Guardiola va començar la seva carrera com a entrenador l'estiu del 2007, quan es va fer càrrec del Barça B. Amb el filial blaugrana es va proclamar campió de Tercera Divisió, aconseguint l'ascens a Segona Divisió B.

El 8 de maig del 2008 Pep Guardiola va ser designat entrenador del primer equip i el 17 de juny es va realitzar la seva presentació oficial. Aquesta és, per tant, la seva tercera temporada al front del primer equip, amb el qual ha aconseguit superar tots els registres. El darrer rècord va arribar dissabte, quan després de superar l'Atlètic de Madrid (3-0) va acumular 16 victòries consecutives a la Lliga BBVA.

stats