Barça
Esports Barça 28/03/2011

El Barça anuncia la renovació de Pinto fins el 2012

El club i el porter andalús fan públic un acord que es firmarà aquest dimecres. Pinto ha renovat cada temporada amb contractes de només un any

Redacció
1 min
TITULAR CONTRA EL MADRID Guardiola ho va deixar clar abans de les semifinals de Copa d'aquest any: "Passi el que passi jugarà Pinto".

BarcelonaEra qüestió de posar-li dia i hora. Serà dimecres a les 12.30h. Jose Manuel Pinto serà jugador del Barça fins el 30 de juny de 2012 i demà passat firmarà la seva renovació per una temporada més. El club i el jugador ja es van posar d'acord la setmana passada –de fet fa unes setmanes que el jugador va anunciar que el Barça li havia ofert la renovació, i que ell volia quedar-se–, i només quedaven alguns serrells per fer públic l'acord.

Jose Manuel Pinto té 35 anys (en farà 36 al novembre) i va arribar al Barça en el mercat d'hivern de la temporada 07/08 després que Albert Jorquera es lesionés de gravetat al genoll. Pinto va jugar cedit pel Celta els sis primers mesos, i al juny ja va fitxar pel Barça amb un contracte per una temporada. Des de llavors, sempre ha renovat de juny a juny.

stats