Barça
Esports Barça 01/08/2012

El Barça fa una única sessió aquest dimecres, amb quatre jugadors del filial

A les ordres de Tito Vilanova, l'equip s'ha entrenat a la Ciutat Esportiva amb els 19 disponibles i, del B, Oier, Sergi Roberto, Planas i Rafinha

Ara
1 min
Entrenament del Barça aquest dimecres FCBARCELONA.CAT

BarcelonaEl Barça continua la preparació de cara a la temporada i aquest dimecres ha fet una única sessió d'entrenament a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. A diferència del que va passar aquest dimarts –hi va haver entrenament matí i tarda–, aquest dimecres tan sols hi ha hagut entrenament a les 9 del matí.

Hi han participat els 19 futbolistes disponibles de la primera plantilla i quatre del filial: Oier, Sergi Roberto, Planas i Rafinha. Aquests dos últims, per tant, han estat les novetats respecte als entrenaments previs.

Al marge dels lesionats, les altres dues absències han estat Jordi Alba i Montoya, que aquest dimecres a la tarda tanquen la seva participació als Jocs Olímpics de Londres.

Dijous, doble sessió

Si aquest dimecres el Barça ha portat a terme una sola sessió, el dijous ho tornarà a fer per partida doble. Serà al matí i a la tarda a Sant Joan Despí, per seguir la posada a punt de cara al pròxim partit, a París, i a l'inici de la competició.

stats