Barça
Esports Barça 27/12/2011

El Barça ajorna el canvi de gespa del Camp Nou i el farà després del partit de Copa contra l'Osasuna

Estava previst canviar la gespa de l'estadi blaugrana el dia 29 de desembre, però després del sorteig de Copa del Rei, el club ha decidit que es faci el dia 5 de gener

Ara
1 min
Canvi de gespa al Camp Nou

BarcelonaEl Barça substituirà la gespa del Camp Nou després del partit d'anada dels vuitens de final de la Copa del Rei davant l'Osasuna, que es jugarà el dia 4 de gener a les 22 hores. El club blaugrana ha retirat la petició que va fer la RFEF per canviar l'ordre dels partits per poder jugar l'anada al Reyno de Navarra i deixar més temps perquè la gespa tolerés el canvi, previst inicialment pel dia 29 de desembre.

Ara, però, el club ha decidit que es canviarà després d'aquest enfrontament perquè no es podia garantir que el terreny de joc estigués en condicions. El proper compromís de l'equip de Guardiola en el nou terreny de joc serà en la jornada 19 contra el Betis, el 15 de gener.

La gespa que s'instal·larà al Camp Nou procedirà d'Alemanya, perquè té la millor qualitat per suportar les baixes temperatures i passar l'hivern amb millors garanties. A la primavera, el club té previst la possibilitat de fer un nou canvi de gespa, procedent de Bordeus, que serà la que s'adapti millor a les condiciones climàtiques del moment.

stats