Barça
Esports Barça 08/08/2011

El Barça confirma que disputarà la Copa Catalunya amb jugadors del filial i amb Eusebio a la banqueta

Dels 20 jugadors que formen part de la convocatòria, 9 van disputar la gira nord-americana amb el primer equip blaugrana

Redacció
1 min
Eusebio Sacristán, nou tècnic del filial, Josep Maria Bartomeu, vicepresident esportiu, i Andoni Zubizarreta, director esportiu.

BarcelonaEl Barça ha confirmat que disputarà la Copa Catalunya amb els jugadors del filial, i que Eusebio Sacristán serà l'entrenador d'un equip que buscarà guanyar un trofeu que no aixeca des del 2007. Els blaugranes disputen aquest dilluns la segona semifinal contra el Girona (21.45, TV3).

Per a aquest enfrontament, el tècnic del filial ha convocat 20 jugadors, nou dels quals van participar en la gira nord-americana que va acabar aquest cap de setmana. És el cas de Balliu, Sergi Gómez, Carmona, Deulofeu, Dos Santos, Cuenca, Espinosa, Armando i Riverola. Els altres 11 jugadors citats són Oier, Rosell, Ayala, Berjón, Rafa Alcántara, Dalmau, Miño, Grimaldo, Lobato, Gustavo i Dongou. Aquest dilluns al matí s'ha fet la darrera sessió abans del partit.

El conjunt d'Eusebio s'enfrontarà aquesta nit a un dels seus rivals a la Divisió de Plata. El Girona, onzè classificat l'última temporada, s'ha reforçat aquest estiu amb jugadors experimentats a Primera, com David García (procedent de l'Espanyol), Ion Vélez (Athletic Club de Bilbao), Juanlu (Tenerife) o Garmendia (Numància).

stats