Futbol Femení
Esports Barça 26/05/2012

El Barça femení necessita sumar un punt contra el Huelva per proclamar-se campió de lliga

Les noies de Xavi Llorens segueixen amb tres punts d'avantatge sobre l'Athletic, que viatja a Extremadura per enfrontar-se amb el Llanos de Olivenza. Si les basques no punxen, les catalanes hauran de guanyar o empatar per endur-se el títol

Natalia Arroyo
1 min
Les jugadores del Barça femení, abans d'un entrenament

BarcelonaÚltima jornada a la Primera Divisió femenina. Després de 34 jornades, aquest diumenge a les 12h es decidirà qui és el campió de lliga entre el Barça, que juga a casa contra l'Sporting de Huelva, i l'Athletic Club, que visita el camp del Llanos de Olivenza. Les blaugranes tenen tres punts d'avantatge sobre les blanc-i-vermelles i, si l'equip basc compleix en el seu partit a Extremadura, obligarà a les catalanes a sumar com a mínim un punt a casa per proclamar-se campiones matemàticament.

El Barça rep l'Sporting de Huelva a les 12h (Barça TV) a la Ciutat Esportiva de Sant Joan Despí. A les de Xavi Llorens se'ls està fent llarg el final de temporada, perquè ja fa setmanes que volen resoldre la lliga. Les jugadores del Barça estan fent crida a l'afició a través de les xarxes socials perquè el camp número 7 tingui una bona entrada en el dia decisiu.

D'altra banda, l'Athletic visita el camp del Llanos de Olivenza a Extremadura (12h). A priori, les basques no haurien de tenir cap problema per derrotar l'11è classificat, a qui ja van golejar a la primera volta a Lezama per 6-0. Les basques han de guanyar el seu partit i esperar l'ensopegada del Barça, una derrota en què a Bilbao no hi confien gaire.

stats