Barça
Esports Barça 15/09/2011

La junta del Barça decidirà dimarts si atura el projecte de la Grada Jove

Segons OnaFM, els directius blaugranes han rebut un informe negatiu per part dels Mossos d'Esquadra i molt probablement cancel·laran temporalment el projecte

Redacció
1 min
Seguidors blaugrana exhibint bengales / AFP

BarcelonaLa junta directiva del Barça decidirà aquest dimarts si atura el projecte de la Grada Jove. Segons ha informat OnaFM, els Mossos d'Esquadra han fet un informe negatiu sobre aquesta iniciativa, on recomanaven al club que no el tirés endavant.

Els directius, encapçalats per Sandro Rosell, debatran aquest tema en la propera reunió –aquest dimarts– i poden decidir cancel·lar el projecte, i fins i tot portar algun membre del cos de policia perquè comparegui davant els compromissaris a l'Assemblea del proper 24 de setembre.

Segons l'emissora, el partit de la Supercopa d'Europa a Mònaco va ser el detonant de tot plegat. Els Mossos han fet veure als dirigents blaugranes que no poden tirar endavant el projecte perquè pot ser un focus de problemes.

D'entrada, la policia autonòmica està acabant de revisar la llista de 900 persones que opten a formar part de la grada jove i ha comprovat que almenys un 10 per cent d'aquests aspirants tenen antecedents penals per delictes greus com amenaces, extorsió, lesions, robatoris amb violència i intimidació. Alguns dels quals, del grup Casual, que fins i tot ha estat a la presó.

Al marge d'aquests seguidors 'fitxats' per la policia, al cos de seguretat també li preocupen aquells possibles radicals que no tenen antecedents i que, per tant, no els tenen controlats. A més, hi ha el temor que aquests radicals es puguin fer els 'amos' del club a través de xantatges.

stats