LLIGA DE CAMPIONS
Esports Barça 18/04/2012

El Barça no perdia a la Lliga de Campions des del 16 de febrer de 2011

Els blaugranes van perdre contra l'Arsenal a l'Emirates i després han encadenat, fins aquest dimecres, 16 partits sense perdre, aconseguint 13 triomfs i 3 empats

Efe
1 min
Víctor Valdés es mira la celebració de Didier Drogba

BarcelonaLa derrota del Barça davant el Chelsea a Stamford Bridge (1-0) és la primera de l'equip de Pep Guardiola des del 16 de febrer del 2011, en total 16 partits, quan va perdre en l'Emirates davant l'Arsenal, també a Londres, per 2-1 en els vuitens de final de la competició europea.

Des d'aquella derrota, el Barça va encadenar cinc victòries i un empat en la temporada passada. Va derrotar en la tornada a l'Arsenal (3-1) i es va classificar per als quarts de final.

En l'antepenúltima eliminatòria, va guanyar els dos partits davant el Shaktard Donestsk (5-1 a casa i 0-1 fora). En semifinals, es va imposar 0-2 al Bernabéu i va igualar a casa davant el Reial Madrid (1-1). Mentre que a la final disputada a Londres va derrotar 3-1 el Manchester United.

En aquesta temporada, el Barça ha cedit només un empat en la lligueta i ha acumulat cinc victòries. En els vuitens va guanyar els dos partits al Bayer Leverkusen i a quarts va empatar primer a domicili i després va guanyar a casa el Milan. En aquests 16 partits, els blaugrana han guanyat 13 partits i empatat tres.

stats