Barça
Esports Barça 03/05/2011

El Barça elimina el Madrid per segon cop en competició europea

El primer cop va ser la temporada 60/61 en la primera eliminatòria de la Copa d'Europa. El Madrid també ha eliminat dos cops al Barça (59/60 i 01/02)

Albert Solé
1 min
Evaristo marcant un dels gols més importants i recordats de la història del Barça. L'ajudant de Mourinho, Aitor Karanka.

BarcelonaAmb la d'avui, el Barça ha guanyat tantes eliminatòries europees al Madrid, com a l'inrevés (empat a dos). L'anterior vegada que el Barça va eliminar al Madrid a Europa va ser fa molts anys, la temporada 1960/61, en la primera eliminatòria de la Copa d'Europa. Aquella victòria està molt present en l'imaginari col·lectiu dels barcelonistes ja que el Barça aconseguia eliminar el Madrid que acabava de guanyar a cinquena Copa d'Europa consecutiva. El famós gol de cap d'Evaristo és un dels moments més gloriosos de la història blaugrana.

Les dues vegades que el Madrid va eliminar al Barça són les semifinals de la temporada 1959/60 –just l'anterior de la del gol d'Evaristo–, que els blancs van acabar guanyant el seu cinquè títol; i les semifinals del 2001/02.

stats