Reial Madrid-Barça
Esports Barça 22/11/2011

El Barça té 701 entrades per al Bernabéu i dijous obre el procés de sol·licitud

El Madrid encara no ha fixat el preu de les entrades, que només podran sol·licitar els socis. És el primer cop que es fa procés com aquest per un partit de Lliga

Ara
1 min
El davanter Alexis Sánchez intentant evitar l'entrada de Marcelo en una acció de la primera meitat.

BarcelonaA partir d'aquest dijous 24, a les 10 hores, i fins al divendres 25 de novembre, a les 19 hores, el Barça obre el procés de sol·licitud d'entrades per al partit de Lliga al camp del Reial Madrid, que es disputarà el 10 de desembre (22 hores) al Santiago Bernabéu. El procés és exclusiu per als socis del FC Barcelona.

Aquesta és la primera vegada que es posa en marxa aquest repartiment d'entrades per a un partit de Lliga. La gran demanda social per a aquest partit ha fet que el club optés per engegar aquest procediment, el mateix que es fa per a les eliminatòries de Lliga de Campions o per als desplaçaments de les finals.

El Club disposa de 701 entrades per a aquest compromís. Com és habitual, el 85% d'aquestes entrades es destinaran als socis (477) i les penyes del club (119). La resta d'entrades, 105, seran per als compromisos institucionals, esportius i contractuals del Club.

Per sol·licitar entrades per al partit del Santiago Bernabéu, caldrà fer-ho a través d'un formulari disponible a la secció d'entrades al lloc web www.fcbarcelona.cat. Cada soci podrà fer una única petició d'una entrada, però en un mateix formulari hi haurà la possibilitat d'inscriure fins a quatre peticions de socis, en el cas que vulguin estar junts.

En cas que hi hagi més sol·licituds que entrades disponibles, el dilluns 28 de novembre se sortejarien davant de notari entre els socis inscrits. El Barça encara està pendent de conèixer el preu de les localitats que fixi el Reial Madrid per a aquest partit.

stats