BARÇA
Esports Barça 29/03/2012

Els socis del Barça podran sol·licitar les entrades per a la final de la Copa del Rei a partir d'aquest divendres

El preu de les entrades serà a partir dels 60 euros i, en cas que hi hagi més demanda que entrades disponibles, el dia 10 d'abril a les 10 del matí es realitzaria el sorteig

Ara
1 min

BarcelonaAquest divendres a les 10 hores, es posarà en marxa, a través la pàgina web del Barça, el procés de sol·licitud d'entrades per a la final de la Copa del Rei que el Barça disputarà contra l'Athletic Club (25 de maig, a les 22 hores), a Madrid. Aquest procés, que és exclusiu per als socis, estarà obert, fins al 4 d'abril, a les 19 hores.

Durant aquest procés, els socis interessats hauran de fer la sol·licitud mitjançant un formulari en línia disponible al lloc web del club i, com és habitual, cada soci podrà fer una única petició d'una entrada al seu nom, però en un mateix formulari hi ha la possibilitat d'inscriure fins a quatre peticions de socis, en el cas que vulguin viatjar junts. En cas que hi hagi més sol·licituds que entrades disponibles, el dimarts 10 d'abril, a les 10 del matí, es faria el sorteig davant notari. El preu de les entrades per a la final de la Copa del Rei serà a partir dels 60 euros.

El Barça disposarà de 20.000 entrades i el 85% (17.000) es repartiran entre els socis i les penyes. El 15% restant serà per a compromisos esportius i institucionals del club blaugrana i per als patrocinadors.

stats