Lliga de Campions
Esports Barça 18/03/2011

Els socis del Barça podran demanar entrades per la tornada Donetsk a partir de dimarts

El procés estarà obert dos dies, del 22 de març (10h) al 24 de març (19h), i si ha més peticions que entrades el Barça farà un sorteig el dilluns 28 del mateix mes

Redacció
2 min
Aplaudeixen, Anglaterra

BarcelonaEl Barça obrirà el procés de sol·licitut d'entrades per al partit de tornada dels quarts de final de la LLiga de Campions a Donetsk el proper dimarts 22 de març. Des d'aquest dia a les 10 del matí fins el 24 de març a les set de la tarda estarà obert el procés a través del lloc web del Barça.

Cal recordar que el partit que enfrontarà el Xakhtar i el FC Barcelona es disputarà el dimarts 12 d'abril al Donbass Arena de Donetsk.

El procés és exclusiu per als socis del club, i caldrà fer-ho a través d'un formulari disponible a la secció Socis. Cada soci pot fer una única petició d'una entrada, però en un mateix formulari hi ha la possibilitat d'inscriure fins a quatre peticions de socis, en el cas que vulguin viatjar junts.

Com a principal novetat, el 85% de les entrades que el FC Barcelona tingui disponibles es repartiran entre els socis i les penyes; això suposa una millora respecte a la temporada passada, en què se'n destinaven el 80%. El 15% restant seran per a compromisos esportius i institucionals del club i per a patrocinadors.

Totes les sol·licituds es tractaran després del final del termini establert. En cas que hi hagi més sol·licituds que entrades disponibles, el dia 28 de març se sortejaran davant de notari entre els socis inscrits. El 28 i 29 de març, el Club comunicarà als socis premiats el procés que han de seguir per recollir les entrades.

En el moment de fer la inscripció, es demanarà que s'introdueixin les dades d'una targeta bancària. En cas que s'accepti la petició d'entrada, bé amb assignació directa o bé si s'és premiat en el sorteig, es carregarà de manera automàtica i immediata l'import de l'entrada i se'n formalitzarà la compra. En el cas de peticions conjuntes, només cal donar les dades d'una targeta bancària, a la qual es carregarà l'import total de les entrades demanades. En cas que no es pugui efectuar el cobrament, es perdrà el dret adquirit de compra.

stats