Barça
Esports Barça 24/08/2011

Bartra, Oier, Dos Santos i Cuenca completen la llista dels 20 convocats de Guardiola per a la Supercopa

El el tècnic s'endú a Mónaco també als lesionats (Piqué, Puyol, Maxwell i Afellay) i el sancionat Pinto, com en totes les finals

Redacció
1 min
Cesc Fàbregas, el dia del seu primer entrenament al Barça. FCBARCELONA.COM

BarcelonaEl Barça s'ha exercitat aquesta tarda a porta tancada al Camp Nou en l'última sessió del grup abans de volar demà, dijous, al matí cap a Mònaco per preparar la final de la Supercopa d'Europa de divendres contra el Porto.

Durant la sessió hi han estat presents cinc jugadors del filial. Es tracta del porter Oier, els defenses Montoya i Bartra, el migcampista Jonathan Dos Santos i el davanter Cuenca. Tots han entrat a la convocatòria dels 20 jugadors de Guardiola, menys Montoya, que es quedarà a Barcelona.

La resta de la llista la completen els 16 jugadors del primer equip disponibles, incloent-hi Alexis Sánchez, que ja ha rebut l'alta mèdica. De totes maneres, com sempre fa Guardiola en totes les finals fora de Barcelona, els jugadors lesionats i sancionats també viatjaran a Mònaco.

En l'últim entrenament, Piqué, ha començat la recuperació i ha treballat al gimnàs, mentre que Puyol, Maxwell i Afellay continuen evolucionant de les seves lesions i avui s'han entrenat al marge del grup, però a la gespa de l'estadi.

stats