Barça
Esports Barça 08/12/2011

El Barça no s'entrenarà fins divendres per desconnectar abans del clàssic

Guardiola ha preferit donar un dia de descans als seus futbolistes per preparar el duel contra el Reial Madrid, que sí que s'exercitarà a Valdebebas tot i haver jugat dimecres un partit de Champions

Ara
1 min
La plantilla blaugrana aplaudeix al cos tècnic en un entrenament.

BarcelonaPep Guardiola ha decidit donar un dia de descans als seus jugadors a tres dies del clàssic contra el Reial Madrid al Bernabéu. El tècnic del Barça prefereix que el seu equip desconnecti i descansi per tornar més fresc a l'entrenament de divendres, que tindrà lloc a la tarda al Camp Nou, en una sessió tancada.

Per la seva banda, el Madrid de Mourinho sí que s'exercitarà aquest dijous a Valdebebas, malgrat que alguns dels titulars van jugar dimecres a Amsterdam un intranscendent partit de Champions contra l'Ajax. Els teòrics titulars que no van viatjar, Casillas, Ramos, Pepe, Marcelo, Lass, Khedira i Cristiano Ronaldo, van entrenar-se mentre els seus companys eren a Holanda.

El Barça volarà a Madrid dissabte a les deu del matí, el mateix dia de partit, i es concentrarà en un hotel proper a la Ciutat Esportiva del conjunt blanc.

Després del clàssic, l'expedició blaugrana volarà al Japó directament des de Madrid per participar en el Mundial de Clubs.

stats