Barça
Esports Barça 18/12/2011

El Barça entra al selecte grup dels quinze clubs amb dos títols intercontinentals

Els blaugranes acumulen dues copes, la que es va aconseguir el 2009 contra l'Estudiantes i l'actual contra el Santos, però encara són lluny dels quatre títols intercontinentals del Milan

Ara
1 min

BarcelonaEl triomf d'aquest diumenge al Japó situa el Barça com l'equip amb més Mundials de Clubs de la història, ja que és l'únic equip que ha guanyat en dues ocasions aquesta competició que se celebra des de l'any 2000, tot i que no és fins el 2005 que es juga amb continuïtat cada temporada.

Sumant-hi les Copes Intercontinentals, que es jugava amb un altre format però coronava també al millor equip del món, el Barça entra al grup dels catorze equips amb més èxits internacionals, tot i que encara és lluny dels quatre títols que acumula el Milan, que és qui lidera el grup, seguit del Reial Madrid, el Peñarol, el Boca Juniors, el Sao Paulo o el Nacional, que en tenen tres.

Dominadors al segle XXI

L'equip de Guardiola, però, és qui domina el futbol mundial en els últims anys, amb els seus dos títols entre l'any 2009 i 2011. Només el Boca Juniors també ha aconseguit dos títols al segle actual (2000 i 2003).

stats