Barça
Esports Barça 21/12/2011

El Barça es garanteix la contractació de Neymar

El club blaugrana ha fet efectiva una paga i senyal de 10 milions d'euros per assegurar-se la contractació del davanter fins al 2014

Ara
1 min
Messi i Neymar, saludant-se després del partit.

BarcelonaEl Telenotícies migdia de TV3 ha obert la seva secció d'Esports amb el preacord que, segons informa aquest dimecres Mundo DeportivoMundo Deportivo, el Barça té amb Neymar. El club blaugrana no renuncia a incrementar el nivell de la plantilla.

El Barça ha fet efectiva una paga i senyal de 10 milions d'euros per assegurar-se la contractació del davanter fins al 2014. En cas que el Santos vengués Neymar a un altre club abans d'aquesta data, el club blaugrana rebria 20 milions d'euros en concepte d'indemnització. L'únic risc que comporta l'operació és que, si el Barça no contracta Neymar abans del 2014, perdrà els 10 milions d'euros de paga i senyal.

Segons Toni Freixa, portaveu de la junta directiva, "el que fem és comunicar els acords quan estan consumats. Entre això i que respectem que el jugador és membre d'un altre equip, el Santos, no tenim res a dir. Mai expliquem res del que fem, si és que ho estem fent.

stats