Barça
Esports Barça 15/08/2011

Portes obertes al Camp Nou per a la presentació de Cesc

El club blaugrana ha fet oficial un principi d'acord amb l'Arsenal pel migcampista català durant el descans del partit d'anada de la Supercopa

à. G.
1 min
Cesc fàbregas El d'Arenys no va viatjar a la gira asiàtica i espera que Nasri renovi amb l'Arsenal per agilitzar el seu fitxatge pel Barça.

BarcelonaCesc Fàbregas signarà aquest migdia el seu nou contracte com a jugador del FC Barcelona i després protagonitzarà una sessió fotogràfica al Camp Nou amb les portes obertes perquè l'afició pugui donar-li la benvinguda. Després que Barça i Arsenal acordessin divendres el traspàs del jugador, el club blaugrana ha fet oficial durant el descans del partit d'anada de la Supercopa que ha arribat a un principi d'acord amb l'Arsenal FC pel traspàs de Cesc. Tan sols falta signatura de l’acord definitiu i de la revisió mèdica, que tindrà lloc abans de la signatura del contracte. El futbolista ha aterrat de matinada a Barcelona amb un vol privat procedent de Luton, i signarà el seu nou contracte a les 12.30 h. Després, protagonitzarà a les 13.30 h una sessió fotogràfica oberta al públic al Camp Nou seguida de la primera roda de premsa com a blaugrana, a les 14 h.

Les xifres del traspàs

Segons ha informat TV3, la directiva blaugrana ha aconseguit fraccionar els pagaments del traspàs, amb una fórmula que satisfeia el club gunner i que no suposava un esforç excessiu per a l'economia culer. D'entrada, el Barça abonarà un total de 14,5 milions d'euros de manera immediata. I després, al mes d'octubre, el club farà un segon pagament d'aquesta mateixa quantitat econòmica. Un cop fet aquest primer pagament de 29 milions, el Barça arribarà fins als 34 a raó d'un milió d'euros per temporada. Aquests 5 milions són els que ha renunciat Cesc Fàbregas del seu salari, i que es pagaran directament al conjunt anglès.

stats