Barça
Esports Barça 02/09/2011

El Barça exhibeix la motxilla més gran del món al Camp Nou

A l'acte d'inauguració han assistit dos jugadors del Barça B, Sergi Gómez i Kiko Femenía, l'entrenador de la secció d'hoquei sobre patins, Gaby Cairo, i els exjugadors de bàsquet Manolo Flores i Roger Esteller

Efe
1 min
La motxilla més gran del món.

BarcelonaLa motxilla més gran del món, validada pel Llibre Guinness dels Rècords, s'exhibeix des d'aquest divendres al Camp Nou, on els aficionats culers poden fotografiar-se amb aquest peculiar i enorme exemplar adornat totalment de blaugrana.

La "megamotxilla", com ha estat batejada pel club, fa 4,31 metres d'altura, 3,21 d'ample, és deu vegades més gran que una motxilla convencional, i manté tots els elements que la componen com les butxaques o cremalleres.

A l'acte d'inauguració, hi han assistit dos jugadors del Barça 'B', Sergi Gómez i Kiko Femenía, l'entrenador de la secció d'hoquei sobre patins, Gaby Cairo, i els exjugadors de bàsquet Manolo Flores i Roger Esteller.

La motxilla, que ha estat confeccionada durant un any, estarà exposada fins al 10 de setembre, i entre tots els aficionats que la signin i s'hi facin una fotografia se sortejarà un kit de material escolar per a la tornada al col·legi.

stats