FUTBOL FEMENÍ
Esports Barça 28/08/2016

El Barça femení guanya per setè cop la Copa Catalunya (6-0)

Les de Xavi Llorens s'han imposat a l'Espanyol amb gols de Jennifer Hermoso, Marta Torrejón, Alèxia Putellas, Aitana Bonmatí, Olga Garcia i Mariona Caldentey

Les jugadores del Barça aixequen la Copa Catalunya

BarcelonaEl Barça femení ha aconseguit aquest diumenge la seva setena Copa Catalunya. Les de Xavi Llorens s'han imposat a l'Espanyol a la final (6-0) i han aixecat el primer títol de la temporada en un partit que s'ha disputat al municipal Germans Gonzalvo de Mollet del Vallès.

El Barça ha anat de seguida per feina. I així, després d'aprofitar una passada interior de Marta Unzué, Jennifer Hermoso no ha perdonat davant Norma i ha avançat les blaugranes en el marcador (min 14). Alèxia Putellas, a més, podria haver fet el segon al minut 32 quan ha intentat marcar un gol olímpic. Abans del descans, Paloma ha buscat l'empat, però la portera blaugrana ha refusat el perill.

Ja a la segona part, Marta Torrejón ha fet el segon per al Barça. En un córner servit per Alèxia Putellas al segon pal, Torrejón s'ha anticipat i, de cap, ha fet el segon per a les blaugranes (min 55). Putellas ha estat la protagonista del tercer gol de les de Xavi Llorens, després de superar Norma amb una vaselina (min 64). Tan sols quatre minuts més tard, Aitana Bonmatí feia el quart des de gairebé el punt de penal.

Amb les blaugranes abocades a l'atac, Jennifer Hermoso ha vist com li anul·laven un gol. Tot i això, la col·legiada del partit ha xiulat penal, i Olga Garcia no ha perdonat i ha fet pujar el cinquè gol al marcador. La golejada l'ha completat Mariona Caldentey (min 86).