Recull de portades
Esports Barça 08/05/2012

“La llista de Zubi”, a la portada de 'Sport'

Entre aquest rotatiu, 'Mundo Deportivo' i 'El 9 esportiu', aquest dimarts es parla de 14 noms diferents com a possibles fitxatges per al Barça

Ara
1 min
Sport, 8 de maig

BarcelonaAmb la Lliga a punt d'acabar, els diaris esportius comencen a fer travesses sobre els possibles fitxatges. Entre l''Sport', 'Mundo Deportivo' i 'El 9 esportiu', aquest dimarts es parla de fins a 14 noms diferents per al Barça.

L''Sport' és el que més s'esplaia, i avui presenta "la llista de Zubi", que consta d'onze noms, dels quals n'haurien de quedar tres. Tot apunta que els escollits, segons les preferències del director esportiu del Barça, serien Thiago Silva –del Milan, de central–, Bale –del Tottenham, de lateral– i Van Persie –de l'Arsenal, de davanter.

'Mundo Deportivo' diu que el Barça busca porters, i afegeix dos noms més a la llista de fitxatges: Vicente Guaita –del València– i Ander Ter Stegen –del Borussia Mönchengladbach–. No obstant això, Victor Valdés continuaria sent "intocable", i també es comptaria amb Pinto, segons el diari.

'El 9 esportiu', per contra, es fixa en la defensa i cita Jordi Alba –del València–. Vilanova comptaria, però, amb gent de la casa com Montoya o Bartra.

stats