L'ESTIU DEL BARÇA
Esports Barça 07/08/2011

El Barça ja és a casa després de 9 hores de vol

Guardiola no podrà treballar amb tots els jugadors fins dijous que ve, per culpa dels partits de seleccions

Toni Padilla
1 min
Els jugadors del Barça, durant la gira nord-americana

BarcelonaAl cap de gairebé nou hores de vol, l’expedició blaugrana que aquests dies ha participat en la gira pels Estats Units ja és a casa. L'equip va anar directament de l'estadi els Dallas Cowboys a l'aeroport de la ciutat texana per tornar a Barcelona després d'una gira que els ha portat a Washington, Miami i Dallas. Abans, l'equip havia jugat a Munic.

Guardiola ha donat festa als jugadors avui. Demà serà a la Ciutat Esportiva per treballar amb els jugadors que han jugat la Copa Amèrica: Adriano, que ja es va incorporar a l'equip a Miami, i Messi, Mascherano i Alexis Sánchez. Aquests tres jugadors ja han arribat a Barcelona. La resta de jugadors tindran segon dia de festa, i a la tarda Guardiola serà amb un equip format pels joves del filial per jugar la Copa Catalunya a Tarragona.

Dimecres la majoria dels jugadors del Barça seran amb les seves seleccions, i Guardiola dirigirà un entrenament en família. Dijous, finalment, hi haurà el primer entrenament amb tot el primer equip sencer, amb la incorporació de Dani Alves. Diumenge l'equip jugarà l'anada de la Supercopa a Madrid.

stats