BARÇA
Esports Barça 09/05/2011

El Barça jugarà contra el Chivas i l'América a la gira nord-americana

La Major League Soccer i CAA Sports han anunciat el calendari dels partits que disputarà el Barça en terres nord-americanes entre el 30 de juliol i el 6 d'agost

Redacció
1 min

BarcelonaLa Major League Soccer i CAA Sports han anunciat aquest dilluns el calendari dels partits que disputarà el Barça en terres nord-americanes entre el 30 de juliol i el 6 d'agost a l'Herbalife World Football Challenge.

A més, el Barça ha anunciat que Turkish Airlines, un dels seus actuals sponsors oficials, serà també el patrocinador principal de la gira del club blaugrana als Estats Units d'aquest estiu.

El partit contra el Chivas de Guadalajara de Mèxic es disputarà el 3 d'agost a les 20:00 hores (hora local) al Sun Life Stadium de Miami i, contra el Club América es jugarà tres dies després, el 6 d'agost, al Cowboys Stadium d'Arlington de Texas a les 16 hores (hora local).

A més d'aquests dos partits el Barça reeditarà la final de la Lliga de Campions d'aquesta temporada davant el Manchester United. El partit es jugarà el 30 de juliol al FedExField de Landover, Maryland a les 19 hores.

Les entrades per a tots els partits de l'Herbalife World Football Challenge estan disponibles a la pàgina web worldfootballchallenge.com.

stats