BARÇA
Esports Barça 22/12/2011

El Barça acomiada l'any 2011 golejant l'Hospi (9-0)

Els gols de Pedro, Iniesta, Xavi, i Thiago, Tello i Cuenca per partida doble, confirmen el passi del Barça a vuitens de final de la Copa del Rei

Nuria García
David Prats pressiona Piqué

BarcelonaEl Barça ha golejat amb facilitat l'Hospi, en la tornada dels setzens de final de la Copa del Rei. Els de Guardiola han tancat el 2011 de la millor manera possible i marxen de vacances amb els deures fets.

El partit s'ha posat de cara en el minut 10. L'àrbitre del partit ha xiulat un injust penal de Mousa sobre Cuenca que Pedro ha transformat (11'). Tan sols set minuts més tard, Xavi ha passat la pilota a Cesc, que ha assistit Iniesta. El davanter manxec només ha hagut d'empènyer la pilota al fons de la xarxa, per fer el segon del Barça, en la que ha estat una gran jugada col·lectiva dels de Guardiola.

Al 22', Thiago ha recuperat una pilota, ha arribat al punt de penal i, després de sortejar el porter, ha fet el tercer. Però després d'aquest gol ha arribat la mala notícia del partit. Iniesta, en una jugada fortuïta, ha topat amb el porter de l'Hospitalet i ha demanat el canvi amb molèsties a la cama esquerra.

Les ocasions del Barça s'han succeït i Castaño ha hagut de salvar en la mateixa línia de gol el quart del Barça, que hauria estat obra de Cesc (32'). Però tres minuts més tard, Xavi sí que ha fet el quart. Cesc ha aixecat la pilota per sobre de tota la defensa i el remat de Xavi, després de picar al pal, ha entrat dins la xarxa. Abans del descans, Tello, en una acció individual, ha superat des de dins de l'àrea Craviotto.

Tot just començar la segona part, Cuenca ha fet el sisè. Tello ha fet una gran jugada i Cuenca l'ha culminat a la perfecció. El setè del Barça l'ha fet Thiago, de penal i el vuitè ha estat obra de Tello, amb una gran definició amb l'exterior del peu.

Craviotto ha salvat al 79' la rematada de Pedro, però no ha pogut fer res per aturar el xut de Cuenca, que ha significat el novè gol dels de Guardiola.

BARÇA 9

L'HOSPITALET 0

Barça: Pinto, Piqué, Puyol, Fontàs, Busquets (Dos Santos 56'), Cesc, Xavi (Tello 38'), Iniesta (Sergi Roberto 30'), Cuenca, Thiago i Pedro.

L'Hospitalet: Craviotto, Hammouch, Mousa (Haro 54'), Castaño, Lucas Viale, Rubén, Corominas, Ángel Sánchez, David Prats (Pedraza 45'), Pitu (Manel 65') i Aday.

Gols: 1-0 (11') Pedro, de penal. 2-0 (18') Iniesta. 3-0 (22') Thiago. 4-0 (35') Xavi. 5-0 (42') Tello. 6-0 (48') Cuenca. 7-0 (54') Thiago, de penal. 8-0 (64') Tello. 9-0 (80') Cuenca.

Àrbitre: González González (Col·legi de Castella i Lleó). Targetes grogues: a Lucas Viale (54').