BARÇA
Esports Barça 17/05/2012

El Barça ret homenatge a Kubala en el desè aniversari de la seva mort

Una delegació del club ha fet una ofrena floral al monument que hi ha a l'esplanada de Tribuna del Camp Nou. El president, Sandro Rosell, ha definit Kubala com a "mite del barcelonisme"

Ara
1 min
Ofrena floral del Barça al monument de Ladislau Kubala / ÀLEX CAPARRÓS / FCB

BarcelonaUna delegació del Barça, encapçalada pel president, Sandro Rosell, ha dut a terme aquest dijous al matí una ofrena floral davant del monument de Ladislau Kubala que hi ha a l'esplanada de Tribuna del Camp Nou amb motiu del desè aniversari de la seva mort.

Després, Sandro Rosell ha fet un discurs: "Tothom parla bé d'ell", ha dit el president blaugrana. A més Rosell, ha definit Kubala com a "mite del barcelonisme" i ha explicat la importància que el jugador va tenir per al Barça: "Gràcies a ell, el Barça va fer un pas endavant importantíssim. El recordarem sempre que toqui perquè és per persones com ell que aquest club és un dels més importants del món".

Aquest dijous també s'ha obert un Espai Kubala al Museu del Barça, on es poden veure fotografies de la seva etapa com a blaugrana (del 1950 al 1961). A més, al Museu també es poden contemplar les botes de Kubala, la seva samarreta, un barnús, el contracte que va signar amb el Barça, el seu passaport, entre d'altres objectes personals.

stats