MEDIA
Esports Barça 07/03/2012

El Barça presenta FCB Live!, la seva primera aplicació per a iPad

El FC Barcelona acaba de llançar al mercat FCB Live!, la seva primera aplicació per a iPad que permet seguir des de qualsevol lloc del món els enfrontaments de futbol i bàsquet del Barça

Ara
1 min
FCB Live!, la primera aplicació del Barça per iPad

BarcelonaEls usuaris tindran als seus dispositius totes les estadístiques en temps real i al detall del primer equip blaugrana, el Barça B o el Regal FC Barcelona en qualsevol dels partits que s'estiguin disputant. Es tracta d'un complement exclusiu i únic per seguir els partits dels seus ídols. La primera versió de FCB Live! permet interactuar amb les xarxes socials oficials del club i els jugadors, alhora que es poden seguir els partits en directe. Qualsevol estadística al mínim detall, totes les accions geolocalitzades en el terreny de joc, gràfics de totes les passades i molt més de tot el que passa durant els partits del Barça, el Barça B o el Regal FC Barcelona formen part de l'aplicació. Amb FCB Live! estudiar els eslàloms de Messi, radiografiar les passades de Xavi o veure els quilòmetres que recorre Dani Alves en cada partit –o de qualsevol altre jugador– és possible, ja que el ventall de dades s'esmicola fins al mínim detall.

FCB Live! també permet tenir accés a tot tipus de notícies, vídeos, classificacions, plantilles, palmarès o material multimèdia, així com la possibilitat d'incloure els partits del Barça a l'agenda personal de l'usuari. El cost és d'1,59 euros i permet accedir a qualsevol tipus de contingut fins al 30 de setembre del 2012, en què l'aficionat haurà de renovar la subscripció.

A la web del Barça hi ha més informació sobre les característiques de l'aplicació.

stats