BARÇA
Esports Barça 20/10/2011

Artur Mas: "La Medalla d'Or del Barça és la Masia"

El president de la Generalitat de Catalunya diu que gràcies a projectes com la Masia, el Barça demostra "que es pot tenir una essència de valors i ser el millor equip del món"

Ara
1 min

Sant Joan DespíEl president de la Generalitat de Catalunya, Artur Mas, tampoc s'ha volgut perdre l'acte d'inauguració de la nova masia del Barça. El president ha recordat que, gràcies a projectes com aquest, "el Barça demostra que es pot tenir una essència de valors i ser el millor equip del món".

A més, també ha fet referència al moment de crisi econòmica actual que vivim. "El Barça ha sabut combinar les polítiques d'estalvi amb acabar el projecte de la Masia. Es pot estalviar sense perdre l'essència d'allò que és important. I per al Barça, l'essència és la formació, que és la Masia", ha apuntat.

Per a Mas, "la Masia significa formació escolar, formació esportiva i formació com a persones", i ha conclòs dient que, si el Parlament de Catalunya li va donar la Medalla d'Or al tècnic, Pep Guardiola, "la Medalla d'Or del Barça és la Masia". "És el valor de formar persones i fer-ho mantenitn unes arrels i uns valors", ha assegurat.

stats