Barça
Esports Barça 09/02/2012

El Barça informa que hi ha 6.224 socis a la llista d'espera d'abonaments

A partir d'aquest divendres els socis poden seguir a través de la web oficial quina és la seva posició al llistat

Ara
1 min

BarcelonaUn total de 6.224 socis del Barça estan inclosos en la llista d'espera per accedir a un abonament del Camp Nou. Aquesta és la xifra oficial a 7 de febrer, un cop descomptats els 199 primers socis que, durant el mes de gener, han pogut accedir i triar algun dels abonaments disponibles a l'estadi, provinents de les baixes de la temporada 2010-11. Dins dels 6.224 socis també s'inclouen els 47 casos que, en les últimes setmanes, s'han incorporat a la llista d'espera, després de les reclamacions rebudes a l'Oficina d'Atenció al Barcelonista (OAB) o tramitades pel Síndic del Soci.

Per estar inclòs en aquesta llista d'espera d'abonaments és imprescindible haver ratificat presencialment a través de l'Oficina d'Atenció al Barcelonista (OAB) la documentació per estar-hi inclòs. A més a més, per ser-hi cal complir les condicions següents: ser soci o sòcia del club en edat infantil o sènior, tenir una antiguitat mínima de dos anys com a soci, fer la inscripció de manera presencial a l'OAB, estar al corrent de pagament i no tenir suspesa la condició de soci i no tenir cap abonament inscrit.

A partir d'aquest divendres, els socis poden seguir a través de la web oficial quina és la seva posició al llistat sempre que ho vulgui, un cop inclosos els casos dels últims 47 socis. Per comprovar la posició que ocupen, cal introduir únicament la clau de soci i el codi personal. L'aplicació web, que es troba a la secció de socis del lloc web, disposa d'una àmplia explicació de com realitzar la consulta, un llistat de qüestions i preguntes freqüents.

stats