Barça
Esports Barça 03/12/2011

El Barça iniciarà la setmana del clàssic amb un pla especial d'entrenaments

Guardiola divideix el primer equip en dos grups. Alguns s'entrenaran amb el filial el dilluns i uns altres, que possiblement no jugaran contra el BATE, ho faran dimarts

M. Molina
1 min

BarcelonaEl Barça iniciarà la setmana del clàssic amb un pla especial d'entrenaments. En part per preparar el partit, però també per l'enfrontament contra el BATE Borissov d'aquest dimarts, un matx intranscendent pels blaugranes –ja classificats com a primers de grup–, i on Guaridola donarà descans a alguns dels seus homes.

Els futbolistes del primer equip gaudiran d'una jornada de descans aquest diumenge, i uns quants tornaran a la feina el dilluns a la tarda, i uns altres no ho faran fins el dimarts al matí.

Pep Guardiola ha citat per aquesta sessió del dilluns a 6 jugadors del primer equip (Pinto, Piqué, Fontàs, Maxwell, Thiago i Pedro) i Cuenca. A més dels homes del filial Oier, Montoya, Bartra, Muniesa, Sergi Gómez, Rafinha, Dos Santos, Deulofeu, Riverola, Sergi Roberto i Kiko Femenía. Aquest grup, que molt possiblement formarà la convocatòria pel compromís de Champions, s'exercitaran a les 7 a l'estadi blaugrana.

D'altra banda, Valdés, Alves, Puyol, Abidal, Mascherano, Keita, Sergio Busquets, Xavi, Iniesta, Cesc Fàbregas, Messi, Alexis i Villa –que molt possiblement no aniran convocats per l'últim partit de la lligueta de Champions– s'entrenaran dimarts al matí a les 10.30 hores, a la Ciutat Esportiva a porta tancada.

stats