Copa del Rei
Esports Barça 18/01/2012

El Barça intentarà encarrilar els quarts de final en un Bernabéu amb ganes de venjança

Guardiola, amb un equip plagat de baixes, posarà un 11 inicial quasi de gala, i Mourinho amagarà les seves cartes i quins lesionats fins a última hora (22h, C+)

Albert Solé
2 min
Cesc, celebrant el seu gol amb Alves.

BarcelonaEl 13è clàssic entre el Barça i el Madrid de l'era Guardiola serà l'anada dels quarts de final de la Copa del Rei. A més, aquest serà el tercer cop que es juga un clàssic en format d'eliminatòria amb el primer partit al Bernabéu. L'objectiu de Guardiola serà tornar a treure un bon resultat avui per encarrilar l'eliminatòria pensant en el partit de tornada al Camp Nou dimecres que ve, 25 de gener.

El Barça no pot especular massa amb l’alineació ja que les múltiples baixes –Villa, Fontàs, Pedro i Afellay lesionats, Keita amb la selecció i Maxwell fitxat pel PSG– l’han deixat molt mermat, amb només 15 jugadors del primer equip, i per tant, l’onze titular està força cantat: la defensa i el mig camp de gala, amb Pinto a la porteria, i Messi, Cesc i Alexis al davant, tret de sorpresa. La banqueta serà molt jove, amb Thiago, Cuenca, Jonathan Dos Santos, Sergi Roberto, a més Valdés, Adriano i Mascherano.

Del costat blanc, en canvi, Mourinho està jugant a amagar les cartes fins al darrer moment, com és normal, i l’única baixa segura a dia d’avui és la d’Arbeloa per sanció, ja que les lesions, són una incògnita. Khedira està lesionat de fa dies, però a Madrid ningú descarta que rebi l’alta avui mateix; Pepe no es va entrenar dilluns, i segons el diari Marca, Di Maria no jugarà per una contractura, però Mourinho ahir no el descartava encara. I encara és més misteriosa l’absència de Carvalho, que no és baixa ni alta oficial.

Alineacions:

Reial Madrid: Casilla, Albiol, Pepe, Sergio Ramos, Marcelo, Xabi Alonso, Lass, Coentrao, Callejón, Higuaín i Cristiano Ronaldo.

FC Barcelona: Pinto, Alves, Piqué, Puyol, Abidal, Busquets, Xavi, Iniesta, Alexis, Cesc i Messi.

Àrbitre: Múñiz Fernández.

Estadi: Santiago Bernabéu (22h, C+).

stats