Barça
Esports Barça 11/12/2011

L'expedició del Barça ja ha arribat al Japó per disputar-hi el Mundial de Clubs

Després del clàssic, l'equip blaugrana ha aterrat a Tokio a 2/4 de 3 per disputar l'últim títol de l'any. El primer partit serà el dijous al matí contra l'Al Sadd de Qatar

Martí Molina
2 min
Els jugadors del Barça ja són al Japó

BarcelonaAmb el regust dolç de la victòria en el clàssic al Bernabéu, i sense pràcticament temps per celebrar-ho, el Barça encara una setmana on es pot proclamar campió del món de clubs. I és que l'equip que entrena Pep Guardiola ha aterrat aquest mateix diumenge al Japó per disputar-hi l'últim títol de l'any. El primer partit serà el dijous contra l'Al Sadd, després que el conjunt de Qatar s'imposés en als quarts de final.

Com que no hi havia temps per tornar a Barcelona, l'expedició que se'n va cap a terres asiàtiques és la mateixa que havia viatjat fins a Madrid, amb l'única baixa del segon entrenador Tito Vilanova. A més dels 20 jugadors disponibles del primer equip, Guardiola també ha convocat tres jugadors del filial: Oier, Jonathan dos Santos i Isaac Cuenca.

D'aquesta manera, la La convocatòria del Barça per al clàssic és la següent:

Porters: Valdés, Pinto i Oier.

Defenses: Alves, Piqué, Puyol, Maxwell, Abidal i Fontàs.

Migcampistes: Cesc, Xavi, Iniesta, Thiago, Mascherano, Keita, Busquets, Adriano i Jonathan dos Santos.

Davanters: Villa, Alexis, Messi, Pedro i Cuenca.

Pla de viatge

L'expedició afronta una setmana atípica, que comença amb un viatge nocturn cap a terres asiàtiques. Acabat el clàssic, l'equip ha agafat l'avió a dos quarts de dues de la matinada i ha volat fins a Tokio, on hi ha arribat puntualment a dos quarts de tres de la tarda hora catalana (dos quarts d'onze al Japó, perquè hi ha una diferència horària de 8 hores).

El primer equip tindrà 4 dies per preparar el primer partit, de semifinals. Durant aquest temps els jugadors i el cos tècnic hauran de sobreposar-se al jet lag, a més de preparar l'enfrontament. El dijous al matí, a les 11.30 (hora catalana), el Barça jugarà les semifinals contra l'Al Sadd de Qatar.

El diumenge es disputarà la final i el partit pel tercer i quart lloc del torneig. En cas de derrota, els blaugranes disputarien la final de consolació a primera hora del matí, a dos quarts de nou, hora catalana. Però si els de Guardiola arriben a la final, la disputaran a dos quarts de dotze. Tots aquests partits tindran lloc a l'Estadi Internacional de Yohokama.

Acabada la competició, l'equip tornarà cap a casa el dilluns. A les 3.30 hora nostra, l'expedició deixarà l'hotel i es traslladarà cap a l'aeroport, on agafarà un xàrter a les 7. El Barça aterrarà a l'Aeroport del Prat a les 6 de la tarda, segons les previsions que ha fet el club.

stats