Barça
Esports Barça 20/12/2011

El Barça més solidari s'avança als Reis

La Fundació FC Barcelona porta la campanya 'Un somni per un regal' als centres CRAE (Centres Residencials d'Acció Educativa) amb els jugadors del futbol formatiu i el veterans del club

Ara
1 min
Veterans i jugadors del futbol base del Barça davant d'un centre CRAE.

BarcelonaEnguany la Fundació FC Barcelona s'avança als Reis i amplia la tradicional campanya de repartiment de joguines 'Un somni per un regal' fent-la extensiva també als infants i joves inscrits a sis centres CRAE (Centres Residencials d'Acció Educativa) de Barcelona.

La primera fase de la campanya es va posar en marxa aquest dilluns a la tarda amb l'entrega de regals a uns 175 joves inscrits a sis centres CRAE de Barcelona amb edats compreses entre els 4 i els 18 anys. Aquesta acció ha estat possible gràcies al compromís dels jugadors dels equips formatius del FC Barcelona i als membres de l'Agrupació Barça Jugadors. Diversos integrants del cadet A, cadet B i juvenil A, així com jugadors del bàsquet formatiu i veterans del club, van repartir als beneficiaris d'aquests centres diversos lots de marxandatge del Barça i van poder compartir una xerrada amb ells. Els centres CRAE són institucions gestionades per entitats del tercer sector i coordinades per la Generalitat de Catalunya per a la guarda i educació de menors amb l'objectiu de donar resposta a necessitats assistencials que requereixen una atenció especial, a les quals s'apliquen mesures educatives i d'inserció social, laboral i familiar.

La segona fase de la campanya es durà a terme, com és habitual, pels volts de Reis, amb el repartiment de regals per part dels jugadors del primer equip a diversos hospitals de Barcelona.

stats