Barça
Esports Barça 11/05/2011

El Barça és un dels millors equips de la història, afirmen a l'Argentina

La premsa esportiva argentina afirma avui que el Barcelona, al guanyar el seu tercer títol de Lliga consecutiu, ha demostrat que és un dels millors equips de la història del futbol mundial

Efe
2 min
Lionel Messi no va marcar, però va tornar a demostrar que gràcies a ell l'equip pot guanyar títols com aquesta Lliga.

Buenos AIresLa premsa esportiva argentina afirma avui que el Barcelona, al guanyar el seu tercer títol de Lliga consecutiu, ha demostrat que és un dels millors equips de la història del futbol mundial.

"Caldrà preparar un torneig interplanetari, perquè a Espanya ja no hi ha qui competeixi amb els blaugranes", afirma el diari esportiu Olé. "Amb prou feines un títol més perquè els trofeus, amb el pas del temps, permetin justificar per què aquests nois del Barcelona es van guanyar el malnom de Millor Equip de Tots els Temps", destaca.

"Espanya els queda petita al Barcelona i a Lionel Messi, no cal donar-hi més voltes. Al llarg de tota la lliga ha estat el millor equip, tant si es vol; com si no es vol.

Però sobre totes les coses, des de fa tres anys ve fent el més difícil: mantenir un alt nivell de joc", indica el rotatiu en la seva pàgina web.

Segons Olé, sense dubte que l'ajuda de Lionel Messi ha estat vital i importantíssim. "La Pulga suma el seu cinquè torneig domèstic a la seva curta edat".

"Mascherano ha estat qui s'ha guanyat el reconeixement de tots. El Jefecito no va començar de la millor manera, però ha acabat celebrant el seu primer títol de lliga europeu en la pista. Milito, malgrat la seva lesió, també suma una altra estrella", afegeix.

El Barça s'ha proclamat campió a falta de dues jornades perquè finalitzi la Lliga "amb una campanya històrica, reflex d'un dels millors equips de la història del futbol", afirma el matutí Clarín en la seva edició digital.

"Barcelona, un equip per a la història", titula el diari La Nación, que en el seu portal d'Internet afirma que "la cinquena Lliga que guanya Messi i la primera de Mascherano, ha servit també perquè el Barcelona aconseguís la seva tercer celebració consecutiva a Espanya, cosa que no passava des de feia 17 anys, quan va ser també el Barça qui va aconseguir guanyar la lliga, però quatre vegades seguides".

El rotatiu assegura que la Lliga 2010-2011 ha estat "la més desaparellada del futbol espanyol, on els blaugranes han tret 23 punts d'avantatge al València, el tercer del torneig".

stats