Barça
Esports Barça 06/03/2012

El Barça ha perdut pes específic a Madrid i ara en nota les conseqüències

La denúncia al comitè per les declaracions de Piqué, els arbitratges i el xou de la seu de la Copa s'expliquen perquè Sandro Rosell no ha cuidat les relacions amb Villar

Albert Solé
1 min
FLORENTINO I VILLAR TORNEN A SER AMICS Florentino Pérez va apostar per un candidat alternatiu  a Villar el 2004, però des del 2010 han fet les paus.

BarcelonaAmb la petició d'una sanció a Piqué per les seves declaracions contra Velasco Carballo per part del Comitè Tècnic d'Àrbitres espanyols ha fet enfadar a la directiva del Barça, que se sent perjudicada per la Federació Espanyola. I perquè ha perdut pes específic el Barça a Madrid? La raó principal és que el president del Barça Sandro Rosell no ha cuidat les relacions amb Ángel María Villar, un home que presideix una Federació de Futbol ancorada en el passat –té un membre que fa formar part de la Falange–, i que té una manera de fer i de relacionar-se amb els clubs i les Federacions territorials d'una altra època. Fins tot tot té un directiu que encara ho és que va morir el juliol passat.

Podeu llegir l'article complet a l'ARA PREMIUM.

stats