BARÇA
Esports Barça 06/09/2011

El Barça rep de l'ECA el guardó al club europeu de l'any 2011

El Barça ha rebut de l'Associació Europea de Clubs el guardó de club europeu de l'any 2011 pels seus resultats durant la temporada passada

Efe
1 min
Jugadors del Barça celebren el gol de Cesc contra el Vila-real / AFP

GinebraEl Barça ha rebut de l'Associació Europea de Clubs (ECA) el guardó de club europeu de l'any 2011 pels seus extraordinaris resultats durant la passada temporada tant en la competició nacional com en l'europea.

El guardó ha sigut anunciat per l'ECA, que està reunida a Ginebra i que ha concedit tres premis en diferents categories relacionades amb l'acció que desenvolupen els clubs de futbol.

El SC Braga, que va arribar la temporada passada a la final de la Lliga Europa, ha rebut el reconeixement al millor progrés esportiu de 2011 per haver-se classificat per primera vegada per als grups de la Lliga de Campions, en què va acabar tercer en el seu grup. L'equip va continuar la seva aventura europea a la Lliga Europa i va perdre la final davant els seus compatriotes del Porto (0-1), fet que li va permetre avançar considerablement en el rànquing de la UEFA.

El premi a la millor fita no esportiva de 2011 ha sigut per al FK Bakú d'Azerbaidjan per la posada en marxa d'una nova escola per al planter, de la qual es beneficien 400 joves futbolistes.

El premi al millor programa comunitari i de responsabilitat social 2011 ha sigut per al Celtic de Glasgow, que el novembre del 2010 va llançar un exitós programa destinat a integrar en la pràctica del futbol nens amb síndrome de Down.

Aquests premis van ser lliurats per primera vegada el 2010 amb la idea de reconèixer els bons resultats esportius, animar la pràctica sana de l'esport, destacar la bona gestió empresarial i esportiva i enfortir els vincles entre els membres de l'ECA.

stats