Barça
Esports Barça 23/06/2011

El Barça, premi al 'Joc Net' de la federació espanyola

El Barça i el seu filial rebran el pròxim 6 de juliol el premi 'Joc Net' que atorga la Reial Federació als equips més esportius del campionat

Efe
1 min
Xavi lluita amb Tino Costa per conservar la pilota.

BarcelonaEl Barça i el seu filial, el Barça B, rebran el pròxim 6 de juliol els premis 'Joc Net', que atorga la Reial Federació als equips més esportius del campionat, tant a Primera com a Segona Divisió.

L'equip de Pep Guardiola va rebre 73 targetes grogues en tot el campionat, així com dues targetes vermelles, una d'elles directa i que va suposar l'expulsió de David Villa a San Mamés.

La RFEF, que lliurarà el premi el 6 de juliol a la Ciutat del Futbol de Las Rozas (Madrid), determina un criteri de puntuació per a cada targeta rebuda: tres punts per cada vermella directa, 2 punts per una doble targeta groga i un punt per cada targeta groga.

Tenint també en compte les sancions imposades pel Comitè de Competició, el Barça ha encapçalat la classificació del 'Joc Net' amb cent punts, un menys que el Mallorca. El Racing de Santander ha estat el tercer amb 108.

A Segona divisió, el Barça B també ha estat l'equip que serà distingit amb el premi al 'Joc Net', que la RFEF atorga des de 1988.

L'equip de Luis Enrique ha encapçalat la classificació amb 104 punts, seguit pel Numància, amb 117 punts. El lliurament tindrà lloc el pròxim 6 de juliol a la seu de la RFEF i serà el directiu Javier Bordas, responsable de les relacions amb la RFEF i la LFP, qui recollirà el guardó.

stats