BARÇA
Esports Barça 24/02/2012

El Barça presenta el programa FCB APPS d’impuls al sector 'mobile' català

El programa està adreçat a desenvolupadors i empreses creadores d'aplicacions per a mòbils. Qualsevol aplicació per a mòbils que traslladi els valors i l'esperit del Barça pot presentar-se i optar a accedir a les ajudes previstes dins del programa

Ara
2 min
Un instant de la presentació del FCB APPS / À. CAPARRÓS / FCBARCELONA.CAT

BarcelonaAvui s'ha presentat el programa FCB APPS d'impuls al sector 'mobile' català per potenciar i consolidar aquest sector en l'àmbit nacional i internacional, aprofitant l'efecte tractor del club blaugrana, l'experiència de Barcelona Digital en l'R+D+I en Mobilitat i l'establiment de la capitalitat mundial del mòbil a Barcelona.

Aquest programa està adreçat a desenvolupadors i empreses creadores d'aplicacions per a mòbils amb el propòsit d'aprofitar el context estratègic actual del sector de les comunicacions mòbils per impulsar el sector de les tecnologies digitals en català i ajudar a desenvolupar empreses punteres TIC vinculades al món esportiu. D'aquesta manera, es vol promoure el lideratge del Barça en la creació d'una indústria referent en l'àmbit mundial, així com oferir noves oportunitats de negoci per a desenvolupadors i emprenedors TIC.

D'altra banda, amb l'FCB APPS es vol donar resposta als importants reptes amb què es troba sovint l''start-up' tecnològica respecte a la comercialització de productes, el finançament o la manca d'una marca de referència que els posicioni en el mercat. En aquest sentit, qualsevol aplicació per a mòbils que traslladi els valors i l'esperit del Barça pot presentar-se i optar a accedir a les ajudes previstes dins del programa.

Barcelona Digital, en qualitat de 'partner' tecnològic del programa, i el Barça validaran conjuntament les millors propostes. Un cop seleccionades, podran rebre assessorament i acompanyament empresarial per part de la Generalitat de Catalunya, a través de la Direcció General de Telecomunicacions i Societat de la Informació i d'ACC1Ó –l'agència per a la competitivitat de l'empresa catalana–, l'Ajuntament de Barcelona, a través de Barcelona Activa, i Telefònica I+D, així com accés preferent als instruments d'inversió de Caixa Capital Risc, la gestora de capital risc de "la Caixa".

stats