Barça
Esports Barça 28/07/2011

El Barça ja ha presentat l'acció de responsabilitat contra Joan Laporta per la mala gestió

La junta de Sandro Rosell va rebre el vistiplau dels socis compromissaris el passat mes d'octubre i avui l'han presentat davant el Jutjat de Primera Instància

Redacció
1 min
La cordialitat forçada entre Joan Laporta i Sandro Rosell es va mantenir durant l'estiu del traspàs de poders i prou.

BarcelonaEl FC Barcelona ha presentat aquest dijous, davant el Deganat dels Jutjats de Primera Instància de Barcelona, la demanda per la que s'exercita l'acció de responsabilitat contra els membres de la Junta Directiva anterior, en compliment del mandat efectuat pels socis en la darrera Assemblea de Compromissaris del passat mes d'octubre, segons ha informat el club a través d'un comunicat.

En aquest escrit es recorda que la quantitat reclamada és de "47,6 milions d'euros, corresponent als resultats econòmics negatius acumulats durant el període de gestió de l'expresident Joan Laporta, la qual és exigible de forma mancomunada entre tots els integrants de la Junta cessant". D'altra banda, l'actual directiva blaugrana ha informat que aquesta demanda "exercita, per acumulació, una acció directa contra l'asseguradora Zurich Insurance Plc per una quantitat de 25 milions d'euros, que en cas de ser estimada s'haurà de restar de la quantitat reclamada als condemandats". Una acció que es "deriva de la subscripció d'una pòlissa d'assegurança per la Junta Directiva anterior en els últims dies del seu mandat, per cobrir els riscos que són objecte de la demanda de responsabilitat".

Els serveis jurídics del Barça han iniciat, d'aquesta manera, un "procediment ordinari regulat als articles 399 i següents de la Llei d'Enjudiciament Civil".

stats