Esports Barça 31/05/2011

El Barça confirma el primer amistós de la pretemporada a Croàcia davant del Hajduk Split

El partit serà el dissabte 23 de juliol. Serà el primer partit dels sis de la pretemporada blaugrana

Toni Padilla
1 min
L'estadi Poljud d'Split, on el Barça jugarà un amistós davant del Hajduk

BarcelonaEl primer partit de la propera temporada serà en terres dàlmates. El Barça ha confirmat la data del partit davant del Hajduk Split, segon classificat de la lliga croata, pel proper 23 de juliol a dos quarts de nou del vespre. Els dies 26 i 27 de juliol el Barça serà a Munic per jugar la Copa Audi.

Emmarcat dins els actes de celebració del centenari del Hajduk Split, el partit es jugarà a l’estadi Poljud de Split. No hi seran els jugadors que disputin la Copa Amèrica ni l’Europeu sub-21.

El Hajduk fa sis anys que no guanya una lliga croata, dominada pel Dinamo de Zagreb. Actualment el tècnic del conjunt de la costa dàlmata és el bulgar Krasimir Balakov. El Hajduk, conegut pel seu futbol formatiu i la seva passional afició, jugarà la prèvia de l'Europa League.

Feia mig segle que el FC Barcelona no visitava Croàcia. Concretament, des de la temporada 1961/62, quan Lluís Miró dirigia un equip que va empatar 2-2 al camp del Dinamo de Zagreb, l’etern rival del Hajduk Split, en l’anada dels vuitens de la Copa de la UEFA. A la tornada, el Barça va imposar-se per 5-1 i va classificar-se per als quarts.

stats