Barça
Esports Barça 10/02/2011

La nova Masia s'acabarà al juny i és la "culminació d'un projecte de quatre presidents i quatre èpoques"

El Barça ha confirmat que la nova Masia del club estarà totalment operativa de cara a la temporada que ve, donarà acollida a 83 residents i tindrà un total de 123 places

Redacció
1 min
L'aspecte de com serà la nova Masia-Centre de Formació Oriol Tort.

BarcelonaEl Barça ha informat que preveu que la nova Masia, ubicada en l'entorn de la ciutat esportiva de Sant Joan Despí, estigui finalitzada el juny que ve, i per tant es complirà el termini previst.

La nova instal·lació per albergar els joves esportives, que serà coneguda com a Masia-Centre de Formació Oriol Tort, entrarà en funcionament a principi de la temporada que ve, quan després de la conclusió de l'obra es realitzi el trasllat de la Masia original, al costat del Camp Nou.

Després de disset mesos en la construcció de la nova Masia, el club haurà invertit 9 milions d'euros. El nou edifici, d'estil modern, compta amb 6.000 metres quadrats en cinc plantes, i multiplica per deu la capacitat de "l'antiga Masia". La nova tindrà una capacitat de 123 places i acollirà 83 residents (la Masia original n'admetia dotze), mentre que la resta de les 40 places seran destinades a concentracions d'equips professionals.

El directiu de l'àrea patrimonial del Barcelona, Jordi Moix, ha recordat avui que la finalització de la nova Masia "era l'objectiu més urgent" de la nova directiva. En unes declaracions als mitjans del club blaugrana, ha explicat que l'edifici "culmina un projecte de club de quatre presidents i de quatre èpoques: el president Núñez va comprar-ne els terrenys, amb la presidència de Gaspart es van requalificar i es van iniciar les obres, amb Joan Laporta es van concloure les obres d'urbanització i es va inaugurar la ciutat esportiva i ara inaugurarem l'edifici que és la cirereta del pastís".

stats