Barça
Esports Barça 14/02/2012

El Barça de Guardiola aconsegueix la seva primera victòria en l'anada dels vuitens de la Champions

El Barça guanya el partit contra el Leverkusen (1-3) i trenca així amb la mala ratxa que el perseguia davant els partits d'anada de vuitens

Luana Valls
Abidal i Messi feliciten Alexis després del gol del xilè / PATRIK STOLLARZ / AFP PHOTO

BarcelonaDurant l'era Guardiola el partit més difícil de la temporada ha sigut el d'anada de vuitens de la Lliga de Campions. Fins aquest dimarts, el Barça no havia aconseguit guanyar aquest partit amb Guardiola a la banqueta.

El primer any (2008-2009) el Barça només va aconseguir treure'n un empat al camp de l'Olympique de Lió. El gol, marcat per Thierry Henry, va donar tranquil·litat als blaugranes, que van rematar la feina en el partit de tornada. Al Camp Nou els de Guardiola van aconseguir un còmode 5-2.

La temporada següent, l'Stuttgart es va avançar al marcador davant una primera part poc productiva del Barça. Un gol de Zlatan Ibrahimovic va donar l'empat a la segona part. A la tornada, el partit es va resoldre amb un 4-0, amb gols de Messi (2), Pedro i Bojan.

A Londres (2010-2011), l'Arsenal es va imposar a l'anada amb un 2-1, tot i que el Barça es va avançar al marcador. El partit de tornada va ser més complicat que en ocasions anteriors però, un cop més, els barcelonistes no van fallar i van guanyar el partit per 3-1.

Amb la victòria blaugrana d'avui contra el Leverkusen, l'equip alemany suma la primera derrota a casa en un partit europeu.