BARÇA
Esports Barça 14/12/2011

El Barça inicia el procés d’assignació de 200 abonaments per al Camp Nou

Els socis estan sent convocats a l'Oficina d'Atenció al Barcelonista per fer els tràmits per adquirir un d'aquests abonaments. Hi ha temps fins al 20 de desembre

Ara
1 min

BarcelonaDesprés que el mes d'octubre la junta directiva del Barça aprovés l'adjudicació de totes les baixes d'abonaments per als inscrits a la llista d'espera, aquesta setmana s'ha iniciat el procés d'assignació entre els socis de les 200 localitats que han quedat disponibles. Els socis han sigut convocats pel club per rigorós ordre d'inscripció a la llista d'espera i, fins al 20 de desembre, estan acudint a l'Oficina d'Atenció al Barcelonista per fer-hi els tràmits. Per adquirir un d'aquests abonaments és indispensable que hi acudeixi el soci titular, amb el DNI i el seu carnet de soci.

El club posa a disposició de l'interessat la possibilitat d'accedir a l'abonament a partir del mes de gener, fet que implicarà pagar el 50% del preu total, ja que ha transcorregut la meitat de la temporada, o bé reservar la localitat per a la pròxima temporada. En tots dos casos, per accedir a la titularitat del nou abonament els socis hauran d'abonar l'import corresponent a tres anualitats de la localitat escollida a fons perdut.

A més d'aquestes 200 localitats, el Barça també obre el període de sol·licitud per a l'adjudicació de 14 nous abonaments per als inscrits dins la llista d'espera de discapacitats en cadira de rodes.

stats