Barça
Esports Barça 06/05/2011

El Barça recorrerà la sanció de tres partits que impedeix a Pinto jugar la final de Wembley

El Barça ha anunciat que recorrerà la sanció al porter, que ha estat penalitzat amb tres partits de suspensió pel Comitè de Control i Disciplina de la UEFA i es perdrà la final de la Lliga de Campions

Redacció
1 min
Un any més

BarcelonaEl porter barcelonista José Manuel Pinto ha estat sancionat amb tres partits de suspensió pel Comitè de Control i Disciplina de la UEFA, arran de la seva expulsió en l'anada de les semifinals de la Lliga de Campions contra el Reial Madrid, de manera que es perdrà la final de la Champions del pròxim 28 de maig. El Barça ha anunciat que recorrerà la sanció.

Pinto va ser expulsat just al final de la primera part del partit d'anada, després d'una picabaralla amb el defensa madridista Álvaro Arbeloa.

El porter barcelonista, que ja ha complert un partit de sanció, es perdrà la final de la Lliga de Campions, el 28 de maig contra el Manchester United, i el següent partit de competició europea.

El Barcelona disposa de tres dies per presentar un recurs davant la UEFA. Es dóna el cas que Pinto ja va ser sancionat aquesta mateixa temporada amb dos partits de suspensió, per haver enganyat un rival en el partit de la Lliga de Campions contra el Copenhaguen, en xiular i simular el xiulet de l'àrbitre.

stats