Barça
Esports Barça 10/11/2011

El Barça retirarà immediatament les xarxes de darrere de les porteries del Camp Nou

És un pas més per demostrar la seguretat de l'estadi pensant en la futura Grada Jove. El club també convidarà ONG i escoles al partit de tornada de Copa

Albert Solé
2 min
Un moment del Barça-Milan on es veuen les xarxes que hi ha darrera les porteries del camp nou.

BarcelonaEl Barça ha fet un pas de cara a demostrar als Mossos d'Esquadra que la seguretat al Camp Nou, i en especial als gols on hi ha situats els aficionats més joves, és total. Per això la junta directiva ha anunciat que a partir del proper partit es retiraran les xarxes que hi ha darrere de les porteries, i que es van col·locar fa 10 anys per evitar llançaments d'objectes al camp.

La junta directiva de dimecres ha pres altres decisions, com que el 4 de desembre, el dia del Barça-Llevant, el club retrà un homenatge a l'expresident Josep Sunyol, polític també d'ERC, que va ser afusellat el 1936 durant la Guerra Civil.

Omplir el Barça-Hospi

Una altra de les decisions que va prendre la junta és que de cara al partit de tornada de Copa del Rei amb l'Hospitalet del 21 de desembre, el Barça farà una jornada solidària i deixarà entrar de franc les ONG i escoles de futbol, per mirar d'omplir el camp un dia en què tradicionalment l'estadi està més buit. Per això fomentarà que els socis que no vulguin assistir al partit alliberin el seu seient, aquest cop sense contrapartida econòmica.

Malestar a Barça TV

Quan al portaveu de la junta li han preguntat sobre el malestar entre els 250 treballadors de Barça TV, i per la carta que aquests van enviar a la junta, Toni Freixa ha respost: "Lamentem que aquesta carta hagi transcendit perquè és una qüestió interna, i així ho tractarem, de forma interna", i ha afegit sense gaire ganes de parlar: "Estem prenent decisions responent al mandat dels socis que ens van votar amb més de 35.000 vots".

Drets de TV

Respecte a la idea que va llançar dilluns el president Sandro Rosell sobre que la Lliga de primera s'hauria de reduir a 16 equips i que s'haurien de repartir millor els drets televisius, imitant el model anglès, és a dir, negociant de forma col·lectiva tots els clubs, Freixa ha comentat: "La idea de Rosell és secundada completament per la junta directiva. El Barça està d'acord a millorar el repartiment dels drets televisius, però no renunciarem als ingressos que tenim ara, que són imprescindibles".

stats