Lliga de Campions
Esports Barça 15/12/2011

El Barça coneixerà divendres a les 12 h el seu rival de vuitens a la Champions

Bayer Leverkusen, Zenit de Sant Petersburg, Olympique de Marsella, Olympique de Lió, Basilea, CSKA de Moscou o Nàpols poden creuar-se en el camí dels blaugranes

Natalia Arroyo
1 min
Els jugadors del Barça celebren el gol d'Iniesta.

BarcelonaDivendres al matí se sortegen les eliminatòries de vuitens de final de la Lliga de Campions, en un acte que tindrà lloc a Nyon a les 12 h (Esport 3, Teledeporte i GolTV) i que resoldrà, entre d'altres eliminatòries, qui s'enfrontarà al Barça, vigent campió de la competició. Bayer Leverkusen, Zenit de Sant Petersburg, Olympique de Marsella, Olympique de Lió, Basilea, CSKA de Moscou o Nàpols seran els possibles rivals dels blaugranes.

El Barça, com a primer classificat en la fase de grups, jugarà la tornada al Camp Nou els dies 6/7 o 13/14 de març, mentre que l'anada es disputarà fora el 14/15 o 21/22 de febrer.

El rival del Madrid sortirà del mateix bombo, però als blancs els pot tocar un altre segon, el Milan, en lloc de l'Olympique de Lió. Els italians han sigut companys de grup del Barça i per això no podran creuar-se en el seu camí a vuitens, de la mateixa manera que els de Mourinho esquiven l'equip francès.

El bombo 1, a més del Barça i del Madrid, compta amb els següents campions de grup: Bayern Munic, Inter Milà, Benfica, Chelsea, Arsenal i APOEL. El bombo 2 el formen els segons classificats: Nàpols, CSKA Moscou, Basilea, Olympique Lió, Bayer Leverkusen, Olympique Marsella, Zenit San Petersburg i Milan.

stats